Madplan uge 15, 2025

Mandag

Hotdog - gourmet-style

Hjemmebagte hotdog-brioche-brød med oksekødspølse, syltet fennikel, estragon-mayo og saltede kartoffelchips.

Tirsdag

Boller i karry

Kødboller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Serveret i stærk karrysauce med kogte ris.

Onsdag

Tortellini

Tortellini med skinke og ost, serveret i spice tomat-sauce. Serveres med fx hvidløgsbrød.

Torsdag

Rejecocktail

Klassisk rejecocktail med icebergsalat, citronbåde og thousand island dressing. Hertil brød og smør.

Fredag

Brændende kærlighed

Kartoffelmos med (rigeligt) stegte bacon- og løgtern.

Lørdag

Take-Away

Nogle gange tillader tid og situation bare ikke at man skal i køkkenet :-)

Søndag

Pollo al rosmarino

Kyllingover- og underlår vendt i mel, svitset sammen med hvidløg og chili, herefter druknet i hvidvin. Simrer under låg i 25 minutter, herefter tilsættes halve cherrytomater. Efter yderligere 15 minutter, server med godt brød.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 946 uger

  1. Grill, diverse (217)
  2. På café eller restaurant (163)
  3. Hjemmelavet pizza (151)
  4. Hamburger med bacon (133)
  5. Wok med kylling (125)
  6. Take-Away (115)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (99)
  8. Italiensk "tapas" (98)
  9. Lasagna al forno (98)
  10. Risotto (95)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links