Risotto

Pancetta i tern steges langsomt i rigeligt smør, finthakket løg og hvidløg tilsættes og steger med, risotto-ris tilsættes og "blankes". Safran trækker i ca. 1 dl hvidvin tilsættes og koges ind. herefter spædes løbende til med fx grøntsagsbuillon indtil risene er al-dente. Rundes af med rigeligt revet parmesan. Serveres med mere parmesan og hakket persille på toppen.


Popularitet: 90 gange
Frekvens: Gennemsnitligt ca. 5 gange om året
Senest: Uge 18, 2024

Sæsonfordeling

21% 28% 20% 31%
Vinter Forår Sommer Efterår

Ugedagsfordeling

 
 
 
 
 
 
 
Mandag (4) Tirsdag (7) Onsdag (6) Torsdag (3) Fredag (38) Lørdag (19) Søndag (13)
Billede
Risotto
Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 902 uger

  1. Grill, diverse (209)
  2. På café eller restaurant (156)
  3. Hjemmelavet pizza (146)
  4. Hamburger med bacon (128)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (107)
  7. Lasagna al forno (94)
  8. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  9. Italiensk "tapas" (91)
  10. Risotto (90)

Se alle retter og opskrifter