Madplan uge 44, 2025

Mandag

Pasta ala Linda

Frisk pasta med stegt kyllingbryst, bacon, peberfrugter, fløde og karry.

Onsdag

Bruschetta med kyllingsalat

Stor skive ristet landbrød med salat, kyllingstrimler, sprød bacon og let dressing.

Torsdag

Kuller i karry

Torskefisk (fx kuller) dampet i sauce af løg, gulerod, gul karrypasta og kokosmælk. Serveres med ris.

Fredag

Græske frikadeller med kartoffelbåde og tzaziki

Frikadeller af hakket kalv/flæsk rørt med parmesan og krydderurter. Hertil ovnstegte kartoffelbåde og tzaziki.

Lørdag

Risotto

Pancetta i tern steges langsomt i rigeligt smør, finthakket løg og hvidløg tilsættes og steger med, risotto-ris tilsættes og "blankes". Safran trækker i ca. 1 dl hvidvin tilsættes og koges ind. herefter spædes løbende til med fx grøntsagsbuillon indtil risene er al-dente. Rundes af med rigeligt revet parmesan. Serveres med mere parmesan og hakket persille på toppen.

Søndag

Ribbensteg

Klassisk ribbensteg med kogte kartofler, brun sovs og syltet tilbehør

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 968 uger

  1. Grill, diverse (224)
  2. På café eller restaurant (167)
  3. Hjemmelavet pizza (154)
  4. Hamburger med bacon (136)
  5. Wok med kylling (128)
  6. Take-Away (117)
  7. Italiensk "tapas" (102)
  8. Frikadeller med kold kartoffelsalat (102)
  9. Lasagna al forno (100)
  10. Risotto (99)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links