Madplan uge 24, 2025

Mandag

Tortilla-wraps

Med oksekød og diverse grønt

Tirsdag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Onsdag

Pitabrød med tunsalat

Pitabrød med fyld af tun, hårdkogte æg, agurk og creme fraiche.

Fredag

Italiensk "tapas"

Diverse italienske delikatesser; fx parmaskinke, caprese (tomat/mozarella-salat), chorizo og godt brød med smør.

Lørdag

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

Søndag

Penne al forno (ala Ask)

Pasta penne i tomatsauce med små kødboller, grillet rødløg og peberfrugter, chili og hvidløg. Gratineret i ovnen med friskrevet parmesan. Hertil hvidløgsbrød.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 952 uger

  1. Grill, diverse (220)
  2. På café eller restaurant (164)
  3. Hjemmelavet pizza (152)
  4. Hamburger med bacon (134)
  5. Wok med kylling (126)
  6. Take-Away (116)
  7. Italiensk "tapas" (101)
  8. Frikadeller med kold kartoffelsalat (100)
  9. Lasagna al forno (98)
  10. Risotto (96)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links