Madplan uge 6, 2024

Mandag

Karrygryde med kylling

Kyllingbryst, løg, peberfrugt og hvidløg i spicy karrysauce. Serveres med ris.

Tirsdag

Fish'n'chips

Torskefilet/-ryg fritteret i "beer batter" (mel, øl, salt). Serveret med chunky fritter og citron/purløgs-mayo.

Onsdag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Fredag

Barbecuekoteletter

Svinekoteletter marineret i spicy barbecuesauce, serveret med ratatouille og ris.

Lørdag

Bruschetta med tomat, skinke og mozarella

Grillet ciabattabrød med topping af frisk hakket tomat, basilikum-pesto, skinke/mozarella e.l.

Søndag

Hamburger med bacon

Bøffer af økologisk oksekød, bacon, salat, tomat, Helmans mayonaise og evt. jalapenos

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links