Madplan uge 25, 2017

Mandag

Kylling i sur/sød-sauce

Kyllingebryst i sur/sød sauce. Serveret med ris.

Onsdag

Boller i karry

Kødboller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Serveret i stærk karrysauce med kogte ris.

Torsdag

Carpaccio di salmone (laks)

Røget laks serveret som carpaccio med rucula, parmesam, citron og olivenolie. Hertil lunt ciabattabrød.

Fredag

Italiensk "tapas"

Diverse italienske delikatesser; fx parmaskinke, caprese (tomat/mozarella-salat), chorizo og godt brød med smør.

Lørdag

Nachos med kylling

Mexikanske tortillachips blandet med kogt plukket kyllingefilet, salsa, syltede jalapenos. Gratineret med rigeligt revet mozarella.

Søndag

Hamburger med bacon

Bøffer af økologisk oksekød, bacon, salat, tomat, Helmans mayonaise og evt. jalapenos

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links