Pollo al rosmarino

Kyllingover- og underlår vendt i mel, svitset sammen med hvidløg og chili, herefter druknet i hvidvin. Simrer under låg i 25 minutter, herefter tilsættes halve cherrytomater. Efter yderligere 15 minutter, server med godt brød.


Popularitet: 33 gange
Frekvens: Gennemsnitligt ca. 3 gange om året
Senest: Uge 12, 2017

Sæsonfordeling

36% 21% 24% 18%
Vinter Forår Sommer Efterår

Ugedagsfordeling

 
 
 
 
 
 
 
Mandag (1) Tirsdag (3) Onsdag (4) Torsdag (3) Fredag (13) Lørdag (6) Søndag (3)
Billede
Pollo al rosmarino
Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 537 uger

  1. Grill, diverse (115)
  2. Hjemmelavet pizza (97)
  3. På café eller restaurant (86)
  4. Wok med kylling (84)
  5. Hamburger med bacon (76)
  6. Lasagna al forno (60)
  7. Spaghetti Carbonara (56)
  8. Frikadeller med kold kartoffelsalat (56)
  9. Risotto (48)
  10. Bruschetta med tomat, skinke og mozarella (47)

Se alle retter og opskrifter