Madplan uge 6, 2019

Mandag

Cæsarsalat

Salat med stegt kylling, romaine salat, brødcroutoner og parmesan.

Tirsdag

Carpaccio di carne

Rå-marineret oksekød med rucula og parmesan

Onsdag

Risotto

Pancetta i tern steges langsomt i rigeligt smør, finthakket løg og hvidløg tilsættes og steger med, risotto-ris tilsættes og "blankes". Safran trækker i ca. 1 dl hvidvin tilsættes og koges ind. herefter spædes løbende til med fx grøntsagsbuillon indtil risene er al-dente. Rundes af med rigeligt revet parmesan. Serveres med mere parmesan og hakket persille på toppen.

Torsdag

Stegt fisk med grøntsager og hollandaisesauce

Fx torskeryg, laksefilet e.a. Hertil fx stegt/grillet fennikel, bagte tomater, pommes ....

Fredag

Pandekager med kyllingefajitas

Hjemmelavede pandekager med fyld af kyllingstrimler, peberfrugt i strimler, løg og fløde.

Lørdag

Italiensk "tapas"

Diverse italienske delikatesser; fx parmaskinke, caprese (tomat/mozarella-salat), chorizo og godt brød med smør.

Søndag

Ribbensteg

Klassisk ribbensteg med kogte kartofler, brun sovs og syltet tilbehør

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Risotto (89)
  10. Italiensk "tapas" (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links