Madplan uge 40, 2018

Mandag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Tirsdag

Tacos med oksekød

Tacoskaller med stegt hakket oksekød, blandet salat og stærk salsa.

Onsdag

Stegt laks med salat og brød

Stegt laksefilet med blandet salat, brød og smør.

Torsdag

Karrysuppe med kylling og ferskner

Krydret suppe lavet på svitsede kyllingstykker, chili og karrypulver, hakkede flåede tomater, grøntsagsbouillon, fløde og syltede ferskner i tern. Serveres med godt brød.

Lørdag

Tortellini

Tortellini med skinke og ost, serveret i spice tomat-sauce. Serveres med fx hvidløgsbrød.

Søndag

Sheppards Pie

Stegt hakket oksekød, løg og paprika i ovnfast fad dækkes med kartoffelmos. Drysses med paprika og bages i ovnen til toppen er sprød.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 889 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (153)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Risotto (89)
  10. Italiensk "tapas" (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links