Madplan uge 37, 2018

Mandag

Tortilla-wraps

Med oksekød og diverse grønt

Tirsdag

Boller i karry

Kødboller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Serveret i stærk karrysauce med kogte ris.

Onsdag

Fish'n'chips

Torskefilet/-ryg fritteret i "beer batter" (mel, øl, salt). Serveret med chunky fritter og citron/purløgs-mayo.

Torsdag

Kartoffel/porresuppe

Suppe af kartofler, porrer, løg og hønsebouillon. Rundes af med fløde og toppes med sprøde bacontern og et lille drys persille.

Fredag

Pollo al rosmarino

Kyllingover- og underlår vendt i mel, svitset sammen med hvidløg og chili, herefter druknet i hvidvin. Simrer under låg i 25 minutter, herefter tilsættes halve cherrytomater. Efter yderligere 15 minutter, server med godt brød.

Lørdag

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

Søndag

Hamburger med bacon

Bøffer af økologisk oksekød, bacon, salat, tomat, Helmans mayonaise og evt. jalapenos

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 889 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (153)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Risotto (89)
  10. Italiensk "tapas" (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links