Madplan uge 36, 2018

Mandag

Pandekager

Almindelige pandekager med sukker og syltetøj.

Tirsdag

Kylling gordon bleu

Kyllingebrystfilet fyldt med skinke og ost. Serveret med pasta vendt i sauce af hvidvin og fløde.

Onsdag

Brændende kærlighed

Kartoffelmos med (rigeligt) stegte bacon- og løgtern.

Torsdag

Piadine

Italienske hvede-fladbrød lagt sammen med fx kogt skinke, mozzarella og rucula.

Fredag

Thai-deller i grøn karry

Små kødboller af hakket svinekød med chili og hvidløg, serveret med grønne bønner i grøn karrysauce med kokosmælk og ingefær.

Lørdag

Grill, diverse

Blandet kød på grill - fx pølser, koteletter eller steaks. Tilbehør: Salat, kartofler, ratatouille e.l.

Søndag

Skipperlabskovs

Traditionel skipperlabskovs lavet med oksespidsbryst, kartofler og løg (i forholdet 3:2:1). Serveres med godt rugbrød og persilledrys.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 889 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (153)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Risotto (89)
  10. Italiensk "tapas" (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links