Madplan uge 44, 2017

Mandag

Spaghetti Amatriciana

Pasta med stærk tomatsauce

Tirsdag

Biksemad med spejlæg

Kartoffeltern, løg og en rest kød (fx svinemørbrad eller oksesteg). Serveret med spejlæg.

Onsdag

Vegetarisk wok

Lynstegte grøntsager (fx peberfrugt, gulerødder, forårsløg, porre, ingefær, hvidløg, frisk chili) stegt i wok sammen med ægnudler. Serveres med fx mini-forårsruller.

Torsdag

Piadine

Italienske hvede-fladbrød lagt sammen med fx kogt skinke, mozzarella og rucula.

Fredag

Hamburger med bacon

Bøffer af økologisk oksekød, bacon, salat, tomat, Helmans mayonaise og evt. jalapenos

Lørdag

Risotto

Pancetta i tern steges langsomt i rigeligt smør, finthakket løg og hvidløg tilsættes og steger med, risotto-ris tilsættes og "blankes". Safran trækker i ca. 1 dl hvidvin tilsættes og koges ind. herefter spædes løbende til med fx grøntsagsbuillon indtil risene er al-dente. Rundes af med rigeligt revet parmesan. Serveres med mere parmesan og hakket persille på toppen.

Søndag

Polpettone (Italiensk farsbrød)

Italiensk farsbrød af hakket oksekød, brød, finthakket løg, hvidløg og revet parmesan. Vendt i rasp og bagt i tomatsauce.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Risotto (89)
  10. Italiensk "tapas" (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links