Madplan uge 41, 2017

Mandag

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Frikadeller af økologisk svinekød, løg, æg, mel og mælk. Kogte kartofler i tern og agurk i fine tern vendt i creme fraiche, salt, peber og karry.

Tirsdag

Kylling/Ratatouille med ris

Spicy tomatsauce med kyllingbryst, bacon, peberfrugter og løg. Serveret med ris.

Onsdag

Pandekager med oksekødsfyld

Hjemmelavede pandekager med fyld af hakket oksekød, løg og grøn peber.

Torsdag

Kartoffel/porresuppe

Suppe af kartofler, porrer, løg og hønsebouillon. Rundes af med fløde og toppes med sprøde bacontern og et lille drys persille.

Fredag

Pasta penne med chorizo og ost

Kogte pasta penne, stegt chorizo, rå løg, mascarpone og tallegio ost blandes i ildfast fad og bages i ovnen i ca. 15 minutter. (Saint Albray kan benyttes i stedet for tallegio).

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 889 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (153)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Risotto (89)
  10. Italiensk "tapas" (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links