Madplan uge 3, 2017

Mandag

Hjemmelavede forårsruller

Hjemmelavede forårsruller med fyld af hakket svinekød, fintstrimlet gulerod, chil, hvidløg m.m.

Tirsdag

Mørbradbøffer med bløde løg

Små bøffer af svinemørbrad, masser af stegte bløde løg, samlet i en \"let\" sauce af fløde. Serveret på godt rugbrød.

Onsdag

Spaghetti med laks

Spaghetti med røget laks i sauce af fløde og chili.

Torsdag

Piadine

Italienske hvede-fladbrød lagt sammen med fx kogt skinke, mozzarella og rucula.

Fredag

Karrygryde med kylling

Kyllingbryst, løg, peberfrugt og hvidløg i spicy karrysauce. Serveres med ris.

Lørdag

Skipperlabskovs

Traditionel skipperlabskovs lavet med oksespidsbryst, kartofler og løg (i forholdet 3:2:1). Serveres med godt rugbrød og persilledrys.

Søndag

Italiensk "tapas"

Diverse italienske delikatesser; fx parmaskinke, caprese (tomat/mozarella-salat), chorizo og godt brød med smør.

Top-10 Populære retter

Statistisk set er disse vores mest populære retter. Tallet i parentes angiver, hvor mange gange retten har været på vores madplan i løbet af de seneste 890 uger

  1. Grill, diverse (202)
  2. På café eller restaurant (154)
  3. Hjemmelavet pizza (144)
  4. Hamburger med bacon (126)
  5. Wok med kylling (117)
  6. Take-Away (104)
  7. Frikadeller med kold kartoffelsalat (94)
  8. Lasagna al forno (92)
  9. Italiensk "tapas" (90)
  10. Risotto (89)

Se alle retter og opskrifter

Sponsorerede links